måndag 6 september 2010

Hur ska jag klä den lilla damen?

Snart börjar det bli kallt, alltså minusgrader. Hur ska jag då klä vår lilla tjej? Det kommer inte dröja länge innan hon kommer gå vilket eliminerar ganska många overaller upp till stl 74. Ska det vara två delat? På Min Bebis fick Didrikssons "Bäst i test". Svårt! Hur gör ni med barn som går och är så pass små att de inte vuxit i de slittåliga overallerna?

4 kommentarer:

  1. Hej hej,
    Tvådelat kommer bara åka upp. Bättre med en hel. Det är jättesvårt att hitta ngn som är lagom och som ska räcka en hel säsong. Köp lite större, försök vik upp. Vi kör nästan alltid Didriksson. Tycker de är bra men inte så hållbara när de väl börjar leka på riktigt.

    Kramar Tessan

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag håller med Tessan. Det är bäst med en overall. Jackan åker upp när man bär de små liven. Jag har köpt lite större storlek så att det ska funka hela vintern. I år kommer jag att komplettera med en jacka som vi kan använda när vi "bara" ska till bilen osv. Jag hoppas du blev lite klokare ;)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag röstar också på overall. Arvid började gå förra vintern, men det blev liksom aldrig ngn riktig vinterlek då han fortfarande var för liten. Vi hade en overall och rejäla kängor. Men han satt mest i vagnen eller pulkan fastän han kunde gå. Stora kängor, snö och overall gör nästan så att de ändå inte kan knata runt längre. Kram!

    SvaraRadera