onsdag 25 april 2012

Syskonvagn?

Hur ska vi resonera? Tilla är inte stor nog för att skippa vagnen helt. Däremot kan hon stå på bräda till och från dagis. Eller kan hon det? Och hur gör vi på helger? Då måste vi ha en syskonvagn om vi ska ut hela familjen. Men är det värt att betala dyra pengar för en helgvagn? Eller är en bättre begagnad på Blocket good enough? Och vad ska vi köpa för märke??? Inte lätt, nope!





9 kommentarer:

  1. Sover hon på dagen? Fram till nu har vi haft användning av vår dubbelvagn och värt det. Nu vill My bara gå eller springa bredvid och sover inte längre.

    Köp en Urban på blocket. Inte värt för en ny. Vi hade ju en babytravel men tyckte inte om sittdelarna i den. Nea kunde inte sitta riktigt nu. Vi gav 5600 och sålde den för 4000. Så helt ok. Man vill inte betala för mkt för en dubbel för det verkar vanligt att man inte har den så länge.

    Lycka till:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon sover på dagen. Så det får nog lov att bli en dubbelvagn, kanske redan imorn :)

      Radera
  2. Jag köpte vår Babytravel syskonvagn begagnad när vår äldsta var 1 år och 10 mån. Har den fortfarande kvar och barnen är nu snart 3 och 5 år. Använder den varje dag då vi har gångavstånd till dagis. Värd vartenda öre. Hade aldrig överlevt (hade jag) utan den. Reko
    Rekommenderas starkt!!!

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!
    Vi hade urbanjungle's tvillingvagn här tjejerna var små.
    Vi var mycket nöjda med den!!
    Lätt, smidig och framför allt lättkörd!!

    Kram å lyckatill med bebis å allt!
    /Lonka

    SvaraRadera
  4. Hej Anna!

    Vi har som Frida haft Babyttavel Dublin. En billig och helt ok vagn. Jag känner nu att vi inte har lika stor användning av den, men den har varig guld värd den första tiden.

    Tilla kommer ju vara i samma ålder som Lykke var när Juni kom så jag tror def att ni kommer att ha behov av den.

    Vi köpte också en ny och det känns som att de är väldigt lätta att sälja till ett hyfsat pris.

    Stor kram Jossan

    SvaraRadera
  5. Köp en dubbelvagn! En life saver. Vi har ju en Urban och den är hur bra som helst. Speciellt på vintern fungerar inte en ståbräda. Jag vet även flera som har ståbräda som inte tar sig ut på promenader längre eller iaf drar sig för det då den stora inte orkar stå så länge. De är ju heller inte alltid så pigga efter mycket bus på dagis etc. Om du köper en Urban så köp en som är tillverkad 2010 eller senare (tror jag) då den har en del praktiska detaljer som inte äldre modeller har såsom bättre sittposition, dubbla suffletter (oumbärligt i sommar) m.m.
    Vi har även en Phil and teds som vi hade på resan, men om jag hade plats för en Urban så skulle jag alla gånger ta den. Vi använder fortfarande vår Urban varje dag och Arvid är ju 3,5 år nu. Tror vi säljer den om ca ett år.
    Kram Maria!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra synpunkt! Ståbräda på vinter fungerar ju inte hade inte ens tänkt på det... Kram vi ses nästa vecka :)

      Radera
  6. P.s. Vi köpte en ny och efter lite research så verkar man förlora ca 2000 kr i värde oavsett om man köper en ny eller gammal och har den ett par år. Dock så köpte vi liggdelen på blocket. Tulsas regnskydd finns att köpa och är toppen. Ett för när man har en liggdel och ett annat när man har två sittdelar. Skickade med det första regnskyddet som mervärde när jag sålde vidare liggdelen.

    SvaraRadera
  7. Hej
    Kolla in Basson duo. Den kan du ha sittdelarna oberoende av varandra. Alltså en framåt och en bakåt om man vill. Dessutom är den kompatibel med de flesta babyskydden, vilket är underbart skönt. Och prisvärd förstås.

    SvaraRadera