tisdag 31 januari 2012

Händelserik dag...

Tilla var vaken mellan 02.00 och 04.15, fullt övertygad om att det var morgon och hon skulle leka. Till sist efter att Henrik sjungit visan om myran som brottades med ett Toy ca 10 ggr, somnade hon.

Inte helt utvilad gick jag till jobbet. Får ett samtal runt lunch av Istan, vår alldeles egna hantverkare, han meddelar att det rinner vatten från taket. Två våningar upp hade en diskmaskin gått sönder, undra hur det såg ut på våningen ovanför oss.

Mamma hämtar Tilla från dagis, ringer och säger att hon har bajsat och hon har ingen blöja. Jag får rusa dit och hämta henne, då har hon fått på sig en gäng pappershanddukar som subsititut. Vi måste skynda hem så att det inte händer en olycka, så vi tar t-banan. Tåget stannar mellan Hötorget och Rådmansgatan på grund av sjukdomsfall i tåget framför så vi kan bli stående ett BRA tag... Not so funny. Men det gick bra, vi klarade oss hem utan missöde.

Nu kom Henrik hem, alldeles stissig, och berättar att han lagt ett bud på vårat bulla-med-mjölk-hus. Vart ska dagen sluta...??? Huset ligger i Norra Ängby och ni kan se det här.

2 kommentarer:

  1. Snyggt hus! Hoppas ni får det.
    /Maria Thor

    SvaraRadera
  2. Heja heja! Klicka hem det nu. Men tyvärr lite långt till Bromma... Men vem vet?! Vi kanske också hamnar där en dag. :) Kram

    SvaraRadera