söndag 29 november 2009

V36 (27 okt-3 dec) och BM

Bebisen är 45 cm lång och väger ca 2,5-2,7 kg. Ansiktet har blivit rundare och hjärnans slutgiltiga mognad sker i denna vecka. Det är också meningen att bebisen ska sjunka ner djupare i bäckenet, men så är inte fallet för oss. Iaf inte ännu.

Om barnet vänder sig och sjunker ner i bäckenet ska det bli lättare för mig att andas, så jag håller tummar och tår! Annars har jag börjat få känningar i ryggslutet, det gör absolut inte ont men det känns. Det går inte lika fort att ta sig från ett ställe till ett annat. Går på toaletten 3 ggr per natt. Sover oroligt. Ja allt det där som här de sista veckorna till. Jag ska jobba åtminstone 2 veckor till.

Dagens besök hos BM resulterade i ett utraljud för att konstatera att bebisen inte har vänt sig. Så nu ska vi förbereda oss på vändningsförsöket i nästa vecka, för er som är intresserade hur ett sådant går till kan ni läsa det här... Det är inte så skräckinjagande som det låter. Dessutom tyckte läkaren som var med i rummet under UL att det såg ut som en "lättvänd" bebis. Vi håller såklart tummarna att den ska vända sig innan torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar