onsdag 9 september 2009

Lördagsnöje?

Henrik behöver som bekant körtimmar, han hade innan lördagen kört, i runda slängar, 30 timmar totalt, någonsin! Så vi "passade" moster Lena och morbror Pers bil hela helgen. Vi hade för avsikt att köra till kända adresser runt om i Stockholm med omnejd, d.v.s ställen dit vi kommer att köra i framtiden (IKEA Barkarby, Lena & Per, Djursholm och till ett par kompisar som bor i ytterområdena).

Till vår stora glädje fick vi sällskap av fantastiska fam. Nilsson Lignell :) Innan vi hämtade upp dem på Röris, hade vi lämnat ett tapetserarbord (det som användes till att sätta upp vår nya makalöst snygga tapet) hos Christoffer i Bandhagen. Första stoppet blev IKEA Barkarby, boysen fick gå till golfaffären medan tjejerna gjorde IKEA. Nästa stopp blev Edsviken och Sollentuna (ett område i Stockholm jag lätt skulle tänka mig att bo... I framtiden). Vi åkte sedan vidare till Djursholm och Gateau för att inta en av de godaste Soyalattes jag testat och givetvis en smörgås av högsta klass. Vi spottade den gamle landslagsforwarden Andreas Andersson, och det vi tror kan ha varit, hans snygga donna. Vi fick lite blodad tand och var tvugna att spana in kändisvillorna där ute (AbbaBenny eller AbbaBjörn, vem kan egentligen hålla isär de två, har en villa på en egen ö... misslyckad spottning av Charlotte Perellis gula trävilla, jag hade glömt av vägen dit) Tyvärr var inte våra rara kompisar Kajsa och Christian hemma annars hade vi hoppas på deras sällskap. Efter djursan bar det av hemåt igen, droppade av raringarna på röris, för att plocka upp min lillebror och hans söta flickvän Nadja och skjutsa dem till Vendelsö. Kvällen avrundades med fotboll hemma hos oss, mkt trivsam lördag.

En kort sammanfattning: Vasastan--Bandhagen--Vasastan--IKEA Barkarby--Edsviken--Sollentuna--Djursholm--Vasastan--Vendelsö--Vasastan, det blev en hel dag av nödvändiga timmar bakom ratten för Honken!

1 kommentar:

  1. Lillebror och Nadja10 september 2009 kl. 23:10

    En stor kram från oss för helgen som var! Vad skulle vi göra utan er? Synd att vi inte hade så mycket tid, hade gärna umgåtts lite mer med er än vad vi hann med. Stor eloge till Honkan som kryssade runt Sthlms gator på ett fantastiskt sätt! Sköt om er tre! Kram från Västerbottensmaffian

    SvaraRadera